sunnuntai 30. marraskuuta 2014

Jämälankaa ja joulukalenteri

Viime vuonna en ehtinyt matkaan, mutta tänä vuonna tein bongauksen ajoissa :).

Olen valmistautunut:
  • jämälankaa on kertynyt
  • aktiivisessa vaiheessa jylläävä neuloosi
  • linkki:


sunnuntai 9. marraskuuta 2014

Tekee hyvää

Pitkään olen pyörittänyt asiaa mielessä ja nyt se siirtyi "pitäis"-listalta "tein"-listalle, hyvä hyvä. 

Nenäpäivä-lähetys oli se sopiva sysäys aloittaa konkreettinen hyvän tekeminen. Tällä hetkellä perheessämme on niin onnellinen tilanne, että molemmat aikuiset olemme töissä täydet työviikot. Elämäni aikana taloudellinen tilanne on heilahdellut hyvin paljon, joten nyt kun voin auttaa teen sen mielelläni.

Kerran kuussa lahjoitan sopivaksi kokemani summan hyväntekeväisyyskohteeseen, johon perehdyn edes vähän pintaa syvemmälle. Ajatusta saa käyttää, mutta ei ole pakko ;).

Nenäpäivä meni, mutta keräys jatkuu vuoden loppuun. 


PS. Nenäpäivälähetyksen jutut kolahtivat erityisesti juuri nyt, kun olen lukenut synkän mustia tarinoita Erik Axl Sundin Varistyttö-trilogiasta. Suosittelen!

Valkoinen sunnuntai










Hyvää isänpäivää!

 


Toivottavasti viihdyit puutarhassani :). Paljon on kukissa kaunokaisia, mutta huomaan pitäväni vähintään yhtä paljon upeista siemenkodista, rönsyistä, tuoksuista.

lauantai 8. marraskuuta 2014

perjantai 7. marraskuuta 2014

torstai 6. marraskuuta 2014

keskiviikko 5. marraskuuta 2014

tiistai 4. marraskuuta 2014

maanantai 3. marraskuuta 2014

sunnuntai 2. marraskuuta 2014

Vihreä puutarha mielessäin

Aamulla heräilin taas poskiontelon tulehduksen tykytykseen, mutta siinä samalla mielessä kiteytyi takapihan puutarhasuunnitelman tärkeä palanen kohdalleen. Siis niinhän se tietenkin täytyy tehdä... Ulkona lumisade muokkaa täydellä teholla maisemaa talveksi, mutta kuvissa haluan palata sulanmaan vihreisiin tunnelmiin ja lämpöön. Koska kesällä ei malttanut ruudun ääressä aikaansa viettää, niin mennäänpä ensi viikko eriväripäivillä puutarhassa :).