sunnuntai 9. joulukuuta 2012

Joulusiivouksen alkumetreillä

Näissä tunnelmissa olen pitkän viikonlopun viettänyt. Vilijonkkahan pitää järjestyksestä ja siisteydestä, niin myös minä. Olen kuitenkin hyvin laiska siivoamaan, vielä huonompi ylläpitämään järjestystä kodissa. Ja kun muut perheenjäsenet on samaa mallia, niin kotimme on harmillisen sotkuinen ja liian harvoin puti puhdas.

Nysväsin jälleen nurkka kerrallaan ja eihän sillä keinoin pitkälle ehtinyt, vaikka pakotin itseäni jatkamaan aina niin pitkään kuin vain jaksoin. Toisaalta tämän epämieluisan homman paras palkka on tyytyväisyys työnjälkeen. Monta sankoa likavettä on viemäriin huuhdottu, joten hyvällä alulla ollaan :). Parasta, että ne ällöimmät hommat on nyt vähäksi aikaa taas tehtynä ja "pitäis tehä" -listasta voi vetästä yli monta tekemistään odottanutta puuhaa.


Kaapin tyhjäysapua saatavilla,
pyynnöstä ja ilman

Kylppärin kimpussa pyöriessä pyörittelin uutta pohjaratkaisua tuohon meidän kodin ongelmallisimpaan tilaan, jonka remppa on lähivuosina väistämättä edessä. Ajatuksissani palasin myös kesän visiitille serkkulaan ja heidän uudistettuun saunaansa. Tulkaahan mukaan, heillä on niin kaunista!Saunan valaistus oli onnistunut aivan upeasti


Aisan kiinnitystä varten reessä ollut koukku on
päässyt kevyempiin hommiin
1 kommentti:

Kiitos sanoistasi, niitä on aina yhtä mukava lukea.