maanantai 7. tammikuuta 2013

Konttiin menneitä

Ajattelin eilen, että loppiaisena kehtaa vielä postailla joululahjoja. Koneen varasi kuitenkin niin tärkeä toimenpide, että huoletonna lykkäsin bloggailua. Nyt on nimittäin digikuvat varmuuskopioitu.

Jotain itse touhuttua läks pukin lahjotettavaksi, joulumieli tulee sellaisia tehdessä ja saadessa.

Kestolahjakäärepussukka hyppäsi tajuntaani Hupsistarallaa-blogista. Muutaman tekaisin koneella ja samalla sain kangasvarastoa hupenemaan. Pellavakangas on kierrätettyä, siitä bonushyvämieli.


Herkkuja tehtiin lahjuksiksi ja jouluviemisiksi. Vaahtokarkki-kaakao -purnukoita tehtiin myös muutamia. Jatkossakin meinaan väkertää vaatelappusista pakettikortteja, oli niitä niin mukava käyttää.Kummilapselle tein iltarukous -pussin. Netistä etsin kauneimpia iltarukouksia ja kuvia enkeleistä, kuviopaperille ja kontaktimuovia päälle. Tätä käytetään siis lorupussin tavoin, enkä voi väittää ideaa omakseni. Ei näin "tyyppi-ev-luttina" (käyn kirkossa jouluna, häissä ja hautajaisissa) tule oikein satsattua kummeuden päätarkoitukseen, siksi tuntui hyvältä antaa tällainen lahja.


4 kommenttia:

 1. ja voitko kuvitella Tingelstiinaseni, että juuri loppiaisena kaiken jouluhässäkän jälkeen löysimme tuon aarteen ihanaakin ihanamman lahjan eteisen kaapin päältä! Sen Ihana ja ajatus on ihana... enkelin siipien havinaa!!!!

  VastaaPoista
 2. Vaahtokarkki-kaakao -purkki, kuulostaa mielenkiintoiselle. Saisko tarkempaa selvitystä?

  Hauska idea tuo kesto paketti. Mutta itse en pystyis tuohon. Tykkään värkätä pakettien tai etenkin paketoimisen kanssa. Tosin nyt joulun alla näin hauskoja ideoita, joissa pakettipaperina oli käytetty kangasta.

  Ja nuo pakettikortit. Jäin koukkuun. Nyt pitää itsekin säästää noita hintalappuja. Tuleekohan joskus eteen tilanne,jolloin pitää ostaa joku vaate, kun on niin kaunis hintalappu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Purkkiin laitettiin pohjalle tavallista kaakaojauhetta ja päälle ladattiin pieniä vaahtokarkkeja (niitä leivontahyllystä löytyviä), niin saa tehtyä herkku-kaakaota :). Harmillisesti vaan vaahtikset jäi tuossa kuvassa kannen kankaan taakse.

   Pakettikortit kyllä koukuttaa. En ole osannut edes pelätä tuollaista pakko-osto-tilannetta, pitääpä pysyä lujana ;D.

   Poista

Kiitos sanoistasi, niitä on aina yhtä mukava lukea.