tiistai 26. helmikuuta 2013

Töissä

Vaikkakin tänään toipumassa romuskasta kotosalla.
Minulla on ihana työ, mutta voi veljet että se välillä ottaa päähän, ressaa, rasittaa, ahdistaa.
Mutta kaikkien epäkohtien unohduttua ja ajatellen vain puhtaasti työtäni: se on ihana.
Työssäni omalla paikallani saan olla luova, saan tehdä mukavia asioita joka päivä, päivät ovat erilaisia ja antoisia. Minulla on ihania työkaverita... jotkin ihanaiset olen "löytänyt" vasta viimeisimmän kotikeikkani (lue äitiyslomani ja hoitovapaani) jälkeen! Yksi niistä on Eräänlainen (ja ainutlaatuinen) työparini Elvi! Ihanaa omistaa niin innovatiivinen (huh miten muodikas sana tupsahti tälle riville) ja idearikas työpari! 
Kiitos ELVI!

Tässä meidän stailauksia tältä kevättalvelta:
- stailauksessa kovasti apuna on ollut Villa Linus ihanine tuotteineen,
 joita saatiin oikea läjä arpajaismyyntiin!!!
- Me ollaan kovetettu kankaita... tässä lampunvarjostimena ensimmäinen vedos... hätiköiden muotoutunut kanoottivarjostin. Se on jo korvattu kärsivallisesti tehdyllä täydellisellä vedoksella... ehkä siitäkin kuva joskus.Villa Linusta viirinauhat ja virkatut nuket!

Elämä ON hyvää!!!!!


Kankaan kovettaminen on SUPERIA. Olen ihan liekeissä! Sillä saa ihania esineitä ihanilla väreillä varustettuna! Mät niin tykkäsen! Jo spa saisin aikaiseksi yhden perusteellisen kankaankovetuspostauksen tässä eräänä päivänä!

Taidetta oikeilta taiteilijoilta!

Pötköttely huone/ KömmänäTämä oli siis postaus työpaikaltani! Siitä ihanasta. Mikä välillä niin ärsyttää..... mutta on silti kiva! Ja siellä on kivoja kavereita: Terveisiä siis teille!

Tangelstiina

2 kommenttia:

 1. Työsi kuulostaa juurikin ihanteelliselta, mitä se sitten ikinä onkin. Mutta tarkoitankin juuri tuota tunnepuolen kuvaustasi.
  Työ, joka on ihanaa ja jota oikeassa suhteessa palkaan nähden on kivaa tehdä, mutta riittävässä määrin terveellä tavalla tylsistyttävää ja kiukuttavan ärsyttävää, ettei se voita kotioloja.
  Lomaa odottaa aina intohimoisesti, mutta töihin palaa iloisin mielin kuulemaan taas kivojen työkavereiden puheensorinaa.

  Nauti työstä ja purnaa työstä, mutta muista nauttia elämästä sen ympärillä.
  Suolaa ja sokeria on hyvä olla sopivassa suhteessa, jotta se arkisoppa maistuisi oikein herkulliselta. Soppaakin syödessä välillä lusikkaan saa vain laihaa lientä ja toisinaan taas kukkupäällä herkullisia sattumia :)

  Voi hyvin Ystävä!


  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juurikin niin ystäväiseni!!!!! Viimeaikoina on jokseenkin laihalta liemi tuntunut, mutta tänään jo huomasin saavani sattuman! Ihanaa!!! Nautin siitä!

   Voi sinäkin hyvin ja sattumia sopivasti!!!!!

   Poista

Kiitos sanoistasi, niitä on aina yhtä mukava lukea.