tiistai 19. maaliskuuta 2013

Ihanat HÄÄT!

Häät, mikä ihana perhejuhla. Onnea iloa vauhtia hilpeyttä. Kiitos ihana herkkä hääpari mieleenpainuvista juhlista. Ja voi sitä tanssinrytkettä... hikipäässä piti tanssia kun meidän tytöt tanssitti!

Aamu alkoi tietenkin kuten asiaan kuuluu kampaajalla. Äidin lyhyttä tukkaa kynittiin lisää ja tyttöjen kauniit kutrit aseteltiin entistä kauniimmille kiehkuroille! Sydän oli pakahtua ylpeydestä omia tyttäriä kohtaan! Ja turhamaista kyllä, mutta sanottakoon se nyt tässä, että voi veljet miten kauniita tyttöjä minulla on... ainakin minun omasta mielestä!... eikä siitä sen enempää...
Morsian sulhasestaan: Viplitön , kiltti, joustava
Sulhanen morsiamestaan: Sosiaalinen, rakastava, tempperamenttinen

ONNELLISET!

Kakkua rakas!

Tuubihuivi!!!! Se on nykyisin yölläkin kaulassa!

Vauhtia tanssilattialla

Tuubistakin on hetkeksi luovuttu... niin tuli heiluessa hiki!

Seuraavia juhia odotellessa... kyllä se mukavasti arjen katkasee!

Tangelstiina

2 kommenttia:

  1. Voi ihanuus!! Juurikin näin, kannattaa kauneuden antaa kukoistaa ja kiitollisuusen kohota korkeuksiin kaikesta tästä hyvästä :) ihastuttavia pikkunaisia , hurmaavia tanssin hetkiä jokaiseen hetkeen. Sillä elämä on hetkessä, ei missään muualla kuin NYT.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tässä hetkessä... kaikki rakkaat mielessä, hengessä mukana... Ihanaa, rankkaa, haastavaa, yllätyksellistä... mkä odottaakaan nurkan takana. Mutta nyt olen tässä ja kaikki on hyvin; ja enemmänkin!

      Poista

Kiitos sanoistasi, niitä on aina yhtä mukava lukea.