keskiviikko 29. tammikuuta 2014

Villasukkaurakka edistyy

Kiitos Elvin, saan esitellä tämmöisen tossumallisen sukantekeleen.
Sain siis työystävältäni Elviltä mallitossun ja siitä sitten mallia ottamaan ja puikot heilumaan. Sen verran sain apuja, että tossu neulotaan kahdella puikolla ja aloitetaan kantapäästä.

Seuraava vaihe oli rynnistää Tingelstiinan pakeille ja alkaa suunnittelemaan, että miten se oikein todellisuudessa toteutetaan.
Mallista poiketen päädyimme siihen, että kannattaa tehdä kiilakavennukset kuten sukassa konsanaan, ettei tossusta tule jalkapöydän kohdalta liian korkea. Tämän tekeminen oli suorastaan radikaalin luovaa minulle, joka tykkään tehdä ohjeen mukaan... ja vielä onnistuin! Nämä tuntuvat mukaville jaloissa!

Jos joku lukija haluaa tähän ohjeen niin laittakoon kommenttia... 
ja mukavahan niitä kommentteja on lukea muutenkin!
Mulla on kamala vaikeus käyttä lankakerien loppuja... ja tavoite on kuitenkin päästä niistä eroon... tähän meni langanloppuja onneksi vähän... ja ne oli Tingelstiinan kätköistä kaapattuja ei sitten yhtään kutittavia lankoja... me nääs tehtiin lankojenvaihtoilta tässä männäviikolla... Nyt on taas helpompi tarttua lankoihin kun on vähän vaihtelua!


Ja voitteko kuvitella... meidän eteinen on ollu niin siistinä että karua realismia on ollut vaikea kuvata... taika tähän piilee siinä, että minä podin viikonpäivät selkää kotosalla ja olin kokoajan valmiudessa laittamaan tavaroita paikoilleen... onnkesi olemme taas palautuneet normiarkeen ja eteinen saa levitä rauhassa :-)
Onhan se eteisressukallekin kamalaa, että yks kokoajan kyttää vieressä ja järjestelee...
se voi vaikka hitokseen romahtaa!

1 kommentti:

Kiitos sanoistasi, niitä on aina yhtä mukava lukea.