maanantai 14. toukokuuta 2012

ARRRRRRVONTA!!!

Hei hulinaa ja tuhat on reippasti rikki!!! MAHTAVAA!! Nyt siis kommentoimaan! Ja tämä pikkuinen virkattu kori voi olla sinun! Arvonta siis kaikkien kommentoineiden kesken.



Meidän uusi kamera jäi Serkkulaan kun oltiin pienen tylleröisen juhlissa... siksi ja monen muun pikku sattuman vuoksi tämä arvonta on viivästynyt, Mutta tässä sitä mennään!!! Kaikki kommentoimaan. Ja otetaampa teemaksi vaikka näin superkammottavaakin kammottavamman työpäivän kunniaksi aiheeksi; ihanaa töissä. Elikkä laitappa kommenttiisi oma ajatuksesi siitä, mikä töissä on (palkan lisäksi) parasta!!!

Ja sanotaanko vaikka, että aikaa kommentoimiseen on tämä viikko!

Kommentoimisiin Tangelstiina!

6 kommenttia:

  1. Hmm, vai että mikä on parasta töissä. Mukavat työkaverit ja ne hetket kun saa projektin pois käsistä hirmuisen hösellyksen jälkeen.

    Mutta nyt äkkiä nukkumaan, niin voi aamulla herätä virkeänä uuteen työpäivään.

    VastaaPoista
  2. Kotiäiti ei palkalla hehkuta, joten ne riemut tulee ihan muusta.
    Aikuisten seura ja jutteluaiheet tuntuisi nyt ajateltuna parhaalta työpäivässä!
    Sekin päivä koittaa kun palkkatyöhön taas palaan, mutta sen aika ei ole vielä.

    Hauska pikkuinen kori sinulla arvonnassa =D
    Kukka tekeekin siitä just Riimukyläläisen!

    VastaaPoista
  3. Äippälomalaiselle hankala aihe, nyt kun ei millään haluaisi edes ajatella töitä :D Mutta ehkä parasta on se, että työssä voi kehittää erilaisia puolia itsestään, tarttua haateisiin ja saada ideoiden taimitarhasta yhteistyöllä ja ajalla lopulta mukavan sadon, jossa yhdistyvät kaikkien tekijöidensä kädenjäljet.

    -Minja

    p.s:Ihanaa käydä kaiken tuulen ja tuiverruksen keskellä hieman hengähtämässä bloginne parissa. Saa ajtukset mukavasti hetkeksi lepoon. Aurinkoista kevättä!

    VastaaPoista
  4. Luottavainen katse, helpotuksen huokaus. Pilkahdus ymmärrystä silmäkulmassa, rentoutunut painautuminen syliin. Hetki toisesta maailmasta, keskittyminen kevääseen ja elämään kivun keskellä. Näistä minun työpäivän parhaat palat koostuu. Tunne että saa annettua jotan hyvää ja hienoa jollekulle, kuinka pientä tahansa - sisältöä, elämää...

    VastaaPoista
  5. Just nyt töissä on niin parasta hoitovapaa!!!
    Mut silloin kun on töissä, siinä on parasta haasteet, vaihtelevat päivät, vauhti, ilo...

    Riinukka

    VastaaPoista
  6. Koulunkäynninohjaajan työssä parasta on lapset ja aikuiset ;)
    -Mervi

    VastaaPoista

Kiitos sanoistasi, niitä on aina yhtä mukava lukea.