sunnuntai 10. helmikuuta 2013

Ensimmäiset Estekilpailut


Voittajien on helppo hymyillä. Ensimmäinen miniristikko eskehyppelykilpailu on takanapäin. Luokkaan osallistui ruhtinaalliset kaksi kilpailijaa... ystävykset Helmi ja Anna. Enni oli kannustusjoukoissa ja hevosen hoitajana! Molemmat tytöt suorittivat radan virheittä ja niin he jakoivat ensimmäisen sijan. Huippua! 

Me varustauduttiin kameroin ja hyvä ettei kannustushuutojen kanssa paikalle. Jännitti, voi veljet että jännitti... vaikka eihän se jännittäminen nyt niin kummallista ole, minä saatan jännittää telkkarista raveja katsoessani! Mutta voitteko kuvitella... ratsastukilpailuissa harjaantumaton isukki ei tajunnut että Helmin suoritus alkoi ja jatkui ja lopulta loppui. Yhtään ainutta videonpätkää ei siis suorituksesta tullut vaikka oli kulkaa kameran jalat ja tsuumit ja kaikkia mukana... PYRSK!!!!

Mutta urheilujuhlan tuntua oli!

Team Alli verryttelee

Siinä ne komeilee: Ruusukkeet

Tänäiltana Tättähäärien jälkeen on luvassa laskiaispullia ja punaista mehua! Tättähäärien ja meidän ihanaakin ihanimpien päähäärien (tyttöjen "valmentajan" ja hänen iloisen poninsa Allin!) kunniaksi! 
Kippis sille!!

Tangelstiina

2 kommenttia:

 1. Onnea pienille taitaville taitureille!!
  Ja valmennus/huoltojoukoille kanssa :)

  Varmaan maistui laskiasipullat ihan parhailta sen punaisen mehun kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Matonkude!!

   Kyllä ne maistui... "tarjoilee virtuaalipullaa myös linjojen toiseen päähän"

   :-)

   Poista

Kiitos sanoistasi, niitä on aina yhtä mukava lukea.