tiistai 8. toukokuuta 2012

Nojatuolin nurkan näkymät!

Sitä olemme tässä pähkäilleet te armaat muut Bloggaajat, että miten saa valkoiset kehykset noihin kuviin ja entä miten saa tuon taustakuvan pysymään paikallaan ja vain tekstiosion liikkumaan?? Tämmöisiä parannuksia olemme Tingelstiinan kanssa Blogiimme miettineet, mutta ei ole kummallakaan ollut aikaa perehtyä tutkimustyöhön, olisiko kenellähään meille vinkkiä, mikä nopeuttaisi tutkimusta?




Järggyä miten kevätaurinko paljastaa ikkunoiden likaisuuden... koskakohan olis aikaa suihkia ikkunoihin pesuainetta?


Tämä näkymä ei ihan sohvannnurkalta näy, mutta jos sitä kohta olis sen verran keväistä, että ottaisin ulkoakin muutaman kuvan... lähestymme siis ulko-ovea!

En tiedä kuka Blogiamme lukee, kun harvakseltaan tulee kommenttia, mutta kun 1000 katselukertaa tulee täyteen niin järjestän arpajaiset kaikille kommentoineille... olen kuumeisesti miettinyt, että mikä olisi sopiva arpajaisvoitto; ja tullut siihen tulokseen, että se on pieni virkattu kori... kuva siitä kunhan se on valmis! :-) MUTTA arpajaiset vasta sitten kun 1000 katselukertaa täyttyy!

Tangelstiina

3 kommenttia:

  1. Kommentoinnista mietin samaa, ei minunkaan blogissa juuri kommentteja näy. Sinulla on kiva blogi, ihania kuvia. Virkattu kori olisi kiva voittaa.

    VastaaPoista
  2. Jos muokkaatte kuvia Picasalla (jota kuvittelen Tingelstiinan käyttävän). Niin sielä ainakin pystyy reunukset tekemään viimeisellä sivulla.

    Ja arvontaa täällä odotellaan :)

    VastaaPoista
  3. Mina ainakin luen tiiviisti tata ihanaa blogianne! Taalta Kreetan lammostakin eksyin kurkistelemaan, etta mitahan tanne on kirjoiteltu, vaikka koneella en juurikaan ole taalla kaynyt :D
    -Minja

    VastaaPoista

Kiitos sanoistasi, niitä on aina yhtä mukava lukea.