sunnuntai 29. heinäkuuta 2012

Öttiäisten oma puoli

Kesässä miltei parasta on ovet, joita ei pidetä kiinni. Saa tulla ja mennä miten haluaa niin pienet jalat, tassut, kuin isommatkin jalat. Mittarimato-tyylin liikkuja ei aivan niin vapaasti pääse avointa takaovea hyödyntämään, mutta houkutteleva tuo oviaukko kyllä on!

Harmillista on se, että siivekkäiden ja pienten, luonnonvaraisten eläjien mielestä tuo oviaukko on myös vapaata kulkua varten. Tähän emme kuitenkaan meinaa taipua, vaan vanha Ikean vuodekatos pääsi oviaukkoa kaunistamaan. Vuodekatoksessa oli valmiiksi myös solmimisnauhat alhaalla, joihin solmin tyttären pieneksi käyneistä sukkiksista tehdyt hernepussit painoiksi tuulen varalle. Käyttäjätestimme on osoittanut, että toimii! Koirat ja lapset osaa kulkea verhon läpi, hernepussit eivät satu vaan estävät verhon avautumisen tuulen voimasta. Verho on keskeltä mahdollisuus myös avata, jolloin esim. ruokien kuskaaminen sisältä takapihalle on huomattavasti miellyttävämpää.



2 kommenttia:

  1. Ihana! Etenkin tuo hernepussi. Mä oon tässä miettinyt että pitäis tehdä jotenkin sellanen ovistoppari tuohon terassin ovelle. Suunnitelmat muhii pienessä päässä. Jospa sen saisin toteutettua ennen kuin nää kesäsäät loppuu. Nähellään!

    VastaaPoista
  2. HIeno!! Täytyy huomenna piipahtaa sillä puolen tietä ihastelemassa... sitä pöytääkin!

    VastaaPoista

Kiitos sanoistasi, niitä on aina yhtä mukava lukea.