sunnuntai 13. lokakuuta 2013

Minttukrokanttisuklaaruudut

Ainekset:

Pohja:
175g voita
200g taloussuklaata
2½dl sokeria
2 tl vaniliinisokeria
1/4 ti suolaa
3 kanamunaa
1 levy maraboun minttukrokanttisuklaata
3dl vehnäjauhoja

Kuorrutus:
1 levy Maraboun minttukrokanttisuklaata
1dl kermaa
25g voita


1. Sulata voi ja taloussuklaa vesihauteessa tai kattilassa miedolla lämmöllä


2. Nosta kattila liedeltä/ astia vesihauteesta ja sekoita seokseen sokerit ja suola.


3. Vatkaa munien rakenne rikki kevyesti haarukalla ja lisää munat taikinaan.


4. Rouhi minttusuklaa ja lisää se sekä vehnäjauhot taikinaan.



5. Kaada taikina pellille ja paista uunin keskitasolla 
175*c noin 25 min
Kakku saa olla keskeltä hieman raaka.

6. Jäähdytä kakku
 ( mielellään seuraavaan päivään, lukee ohjeessa, mutta harvoin tapahtuu meillä)


7. Sulata kuorrutuksen aineet kattilassa tai vesihauteessa

8. Kumoa kuorrutus kakun päälle ja anna jäähtyä

9. Leikkaa kakku ruudukoiksi ja 
NAUTI!!!

Naapurin isäntä risti tämän taannoin uudelleen; Synti.
Niin on kuulema hyvää!!!

Tangelstiina


1 kommentti:

Kiitos sanoistasi, niitä on aina yhtä mukava lukea.