Uunitonta suklaakakkua Tangelstiinattuna... NAM!!!
1 pussi kuivattuja mansikoita
2 pussia kuivattuja mustikoita
1 levy fazerin sinistä
1 levy taloussuklaat
noin desi ( mielummin reilu) murskattuja pistaasipähkinöitä
100 g voita
1 dl vaaleaa siirappia
250 g digestive keksejä
Pilko mansikat , kuori ja rouhi pistaasit ja kaada mustikoiden kanssa kulhoon.
Murjo keksit murskaksi ja kippaa marjapähkinäseokseen.
Sulata suklaat, voi ja siirappi vesihauteessa tai kattilassa miedolla lämmöllä.
Hurauta kaikki sekaisin ja sekoita tasaiseksi tahnaksi
Taputtele tahna/taikina parhaaksi katsomaasi astiaan, mikä on kelmulla vuorattu. Kääntele kelmunreunat taikinan päälle ja laita jääkaappiin kovettumaan.
Tässä vielä alkuperäinen ohje valokuvana:
Näistä ei koskaan ennätä ottaa kauniita asetelmakuvia ( niinkuin ei mistään herkuista ;-) )
Mutta siis pilko sopiviksi paloiksi, asettele kauniille tarjoiluastialle lasikuvun alle ja ihaile...
tai haukkaa suoraan levynreunasta ja nauti!!!!!
Tangelstiina
Tämä herkku vie mennessään :)
VastaaPoistaJa niin (höpsöminä) onnea onnea onnea...PAAALJOOOOON OOOOONNNEEEEEE !!!!
Poista