sunnuntai 7. syyskuuta 2014

Happy birthday to meeeeeee!!!

Uunitonta suklaakakkua Tangelstiinattuna... NAM!!!

1 pussi kuivattuja mansikoita
2 pussia kuivattuja mustikoita
1 levy fazerin sinistä
1 levy taloussuklaat
noin desi ( mielummin reilu) murskattuja pistaasipähkinöitä
100 g voita
1 dl vaaleaa siirappia
250 g digestive keksejä




Pilko mansikat , kuori ja rouhi pistaasit ja kaada mustikoiden kanssa kulhoon.


Murjo keksit murskaksi ja kippaa marjapähkinäseokseen.


Sulata suklaat, voi ja siirappi vesihauteessa tai kattilassa miedolla lämmöllä.



Hurauta kaikki sekaisin ja sekoita tasaiseksi tahnaksi


Taputtele tahna/taikina parhaaksi katsomaasi astiaan, mikä on kelmulla vuorattu. Kääntele kelmunreunat taikinan päälle ja laita jääkaappiin kovettumaan.

Tässä vielä alkuperäinen ohje valokuvana:


Näistä ei koskaan ennätä ottaa kauniita asetelmakuvia ( niinkuin ei mistään herkuista ;-) ) 
Mutta siis pilko sopiviksi paloiksi, asettele kauniille tarjoiluastialle lasikuvun alle ja ihaile...
tai haukkaa suoraan levynreunasta ja nauti!!!!!

Tangelstiina

2 kommenttia:

  1. Tämä herkku vie mennessään :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja niin (höpsöminä) onnea onnea onnea...PAAALJOOOOON OOOOONNNEEEEEE !!!!

      Poista

Kiitos sanoistasi, niitä on aina yhtä mukava lukea.