keskiviikko 25. huhtikuuta 2012

Esimakua kesästä

Maanantaina ulkoiltiin se mitä ehdittiin. Aurinkoa, lämpöä, kärpäsiä, perhosia, lätäköitä, sorsia, maissinaksuja, eväsretkeilyä. Aika täydellistä.

Kärpäset ei voi olla väärässä


Kauheen ahasta, ihan ahistaa.

Tämä sohva on alimitoitettu!

2 kommenttia:

  1. Teidän koirat on kyllä on sopuisia. Vähän niin kuin meillä muksut. Nekin haluaa (not) ehdottomasti olla samassa kohdassa sohvaa... tosin pitävät huomattavasti enemmän meteliä.

    Tääläkin on jo bongattu selviä merkkejä kesän tulosta: kärpänen, perhosia, lumen alta paljastuvaa nurmikkoa ja kotipihalla pärisevä moottoripyörä :)

    VastaaPoista
  2. Taitaa olla siellä 100 kilsan päässä kesä aika paljon pidemmällä kuin meillä. No, yks kärpänen lenteli meilläkin sisällä yläkerrassa, eiks sekin oo tulevan kesän merkki, onhan? =) Niin no eilenhän lenteli perhosiakin pihalla auringossa, kyl se sieltä tulee, nyt sataa kaatamalla vettä...

    Kiva blogi, lueskelen kyllä jatkossakin ahkeraan, vaikka vähän laiska kommentoija ehkä olenkin. Sait iskettyä heti inspiraation päälle, pitää kokeilla neuloa kans tuollainen pipo Jooalle. Joko sulla neulewhippet on työn alla? Ja tuolla koirakuvien taustalla näkyvä rehujen kasvatuslaitos muistuttikin että pitäis saada iskettyä omatkin kukkasiemenet multaan.

    VastaaPoista

Kiitos sanoistasi, niitä on aina yhtä mukava lukea.