perjantai 3. elokuuta 2012

roinaa, rojua, tavaraa... siivous on ihanaa

Kaikki tämmöinen kauhea projektihomma alkaa minulla yleensä jo aivotyöskentelynä reissunpäällä. Olen intoa puhkuen alkamassa uudistus ja siivoushommiin välittömästi kotiin palattuani. Tälläkertaa poikkeuksellista oli, että minulle tuli ihanainen puhelinsoitto, kun olimme kaikessa rauhassa Ukkimummilassa pitelemässä kesäpäivän sadetta. Ja siitä se kaikki alkoi. Hyvä että maltoin Kalajoelle lähteä, kuten oli suunniteltu.

 Riimukyläläinen, kuinkas muutenkaan, rakas naapurini soitti, että Wanha Ihana olisi vailla huolehtivaista ja vahaa arvostavaa pitkäaikaista hoitopaikkaa. Malttamattomana punoin juonia ja tein suunnitelmia koko loppureissun ajan, huonekkalujen ja tavaraoiden päänmenoksi. Onneksi on Riimukylä ja lukuisat innokkaat naapurit. Niinpä kotiinpaluunhöpinöiden jälkeen aloimme Tingelstiinan kanssa tuumasta toimeen... ei siinä miehiä tarvita kun me tytöt aletaan!!!

Ja niin sängyt vaihtoivat osoitetta, pöydät saivat maalia pintaan, lasten huoneista lähti säkkitolkulla roskia ja turhuuksia muillemaille, uuteen kotiin haettiin Wanha Ihana, järjesteltii, terotettiin, lajiteltiin...






JA PALKINNOKSI:

TÄSSÄ SE ON Wanha Ihana!!!
Seuraavat kuvat ovat ekaluokkalaisemme tuunatusta huoneesta! Wanhasta Ihanasta oli tulla taistelu, mutta onneksi on maalikauppa ja vaaleanpunaista maalia!





Kyllä täällä kelpaa läksyjä ekaluokkalaisen alkaa tekemään! 

Tangelstiina!

2 kommenttia:

  1. Suorastaan liian ihania kaikki, varsinkin tuo pulpetti!!

    VastaaPoista
  2. :-) Kyllä Wanha Ihana on IHANA... sai äkkiä kerrossänky lähtökäskyn kun kuulin uudesta hoitolaisesta!!!

    VastaaPoista

Kiitos sanoistasi, niitä on aina yhtä mukava lukea.