sunnuntai 25. marraskuuta 2012

Joulumyyjäisten aikaan

Joskus lapsuudessa olin pienen kotipaikkani markkinoilla myymässä saunavastoja yms. eikä kukaan ostanut mitään. Niinpä nyt aika lailla jännittää... Itse tehtyjen tuotteiden joulumyyjäiset alkavat muutaman tunnin kuluttua ja ystäväni kanssa varattiin yhteinen pöytäpaikka.

Eli jos liikutte Ritaharjun suunnassa tänään yhden ja viiden välillä, niin tulkaahan tervehtimään :).

Tuotevalikoimani valikoitui kierrätyksen ympärille, josta olen oikein hyvillä mielin. Sain käyttöön varastosta sitä, tätä ja tuota. Tuotteita ei ole paljoa, mutta toisaalta minulla on niille kaikille käyttöä, jos kauppa ei syystä tai toisesta käy. Ja koska ainakin itse myyjäisissä käydessä kalastelen myös ideoita omiin puuhasteluihin, niin jos edes pisaran verran tartutan kierrätysaskartelun siementä, niin hyvä.

Perheemme sisäpiirivitsi kuuluu "tein itse, säästin". Niin valitettavan vitsi tämä kyllä on, koska materiaalien hinnat ovat helposti valmista tuotetta korkeammat. Joten senkin puolesta olen tyytyväinen, että askartelin tällä kertaa tuotteita, joissa ei materiaalien hapottomuudesta tarvitse piitata. Sinne meni konvehtirasiaa, kempparituotepakettia, käytettyjä kirjekuoria, vanhoja joulukortteja, vaatteista leikattuja silkkinauhoja jne.

Ystäväni lainaleikkurit pääsivät hommiin, paketeissa on käytetty todella kauniita pahveja

Jämää ja kierrätystä, askarteluinnon jakoa

Mainoslehtisestä kirjekuoria

Vaatelappusten uudet vaatteet

Linnuille evästä, edes kaura on kotimaista


Päivitystä myyjäisten jälkeen:
- seura oli loistavaa
- ihmisiä kävi, enemmänkin olisi mahtunut
- tuotteita ostettiin ja kierrätysaskartelun vastaanotto oli positiivista, jes!

1 kommentti:

  1. Mä niin ihailen sun taitoa kierrättää. Noi kortit oli niiin kauniita. Illalla kun juttelin tytön kanssa huomasin että oltiin ihastuttu samoihin kortteihin.

    VastaaPoista

Kiitos sanoistasi, niitä on aina yhtä mukava lukea.