tiistai 27. marraskuuta 2012

Tonttuhattusia!

Voi että mää en oo mikään virkkaaja.. oikeasti melkein inhoan sitä. Miksi sitten saan kauhean inspiraation virkata apinalandian tonttuhattukuvasta tytöille tonttuhattuja?? JOulu?? Tai ehkä se inspiroiva ihana kuva raikkaasta ja erilaisesta tonttuhatusta?! 

JOkatapauksessa lasten oksennusten siivittäminä minä virkkasin. 

Virkata voi myös ilmeisesti toisella silmällä, kun toinen lukee elokuvan tekstitystä. Elokuvat vihtuivat, lapset oksensivat vuoronperään ja minä virkkasin hoitotoimenpiteiden välissä. Olen siis neljä päivää nököttänyt sisällä ja katsonut elokuvia virkaten ja hoitaen okesentelevia ja vaikeroivia tyttösiä. Ja okei, myös yhden päivä ja yön itse oksentaen. Nyn tuntuu, että seinät kaatuu päälle!!! 

HEI, ihan kiva mennä töihin! :-)


Tarkoitus oli ottaa ihanan suloinen kuva piirtämään kumartuneista tonttuhattupäistä, mutta siihen olin liian voipunut ja voimaton oman tautini jälkeen ja yksi tonttuhattu ehti matkustaa onnellisen omistajansa kanssa kouluun odottamaan joulujuhlan esitystä... IHANAA!!! Lauantaina on lasten joulujuhla... jospa siitä syttyisi joulun kipinä sydämeen!?

Saanko esitellä: Tildan uusi Enni-nukke.
 Armaalta Tingelstiina-kummilta syntymäpäivälahjaksi saatu!

Kyllä kyllä suunnitelmissä on kuten mekkotehtaassa konsanaan ruveta tehtailemaan näille iki-ihanille nukkesille vaatteita... kunhan joudetaan... Mutta PSSSSST... mahdolliset toiset tämmöiset nuket ovat vielä joulusalaisuuksia!!!

Tonttuhattu toimii myös sairashattuna ja helpottaa kuulemma oksentamista ja tekee iloisen mielen!!!
Joulutunnelman jäljillä Tangelstiina

1 kommentti:

Kiitos sanoistasi, niitä on aina yhtä mukava lukea.