sunnuntai 2. syyskuuta 2012

Syksyn tervetuliaisjuhla


Vai kesän jäähyväisjuhla. Ei sen niin väliä, kunhan taas kokoonnutaan yhteen ja vietetään tovi hyvässä seurassa ja syödään Riimukylän Grillimestareiden (lue miesten) loihtimaa ruokaa. Tästä on muodostunut jo perinne. Kesällä grillataan porukalla. Haalitaan Grillit samaan pisteeseen ja puutarhakalusteet, jokainen tuo evästä suunnitellusti tai suunnittelematta. Aloitusaikataulu on, mutta kukaan ei sitä oikeastaan noudata. Kaikki naapurit valuvat paikalle omaan tahtiin ja sitten siitä soljutaan grillailuissa eteenpäin leppoisassa tunnelmassa.



Tänävuonna innostuttiin Tingelstiinan ja lasten kanssa puuhaamaan meidän asfaltille räsymattokin juhlan kunniaksi... tuommonen olis ihana oikeasti maalata tuohon pysyvästi!




Meidän isikin päätti tänävuonna panostaa grillailun tuunaamiseen ja teki meille puunrangoista pation. Se oli hieno... villihevosten tarha :-)





Ensin murkinoi lapset... äitit hyörii ympärillä, noukkii pudonneita herkkuja liitumatolta ennenkuin Nasu ennättää ja patiolla vallitsee suloinen sekamelska


Sitten on aikuisten vuoro... lapset on selvästi siirtyneet tuhoamaan naapurin tuoretta nurmikylvöstä.



Riimukylän naiset puolestaa tuovat juhlaan herkkuja. Tässä Tingelstiinan ihana mutakakku minttuvadelmahöysteellä


Ja tässä on minun ei mennyt niinkuin Strömsöössä Rokyroads keksit... mänihän ne.

Ihanaa taas oli! Uusia perinteitä riimukyläläisille olisi taas kosolti suunnitelmissa; niin koska kaikesta kivasta kannattaa tehdä perinne! Jälleen kerran Kiitos Riimukylä!

Tingelstiina: Laitahan sinun kameran otoksia tähän perään, jos niitä tuli otettua!

Tangelstiina

2 kommenttia:

  1. Ihanat pihakekkerit! Ja tuo räsymatto... hauska. Vahaliidut vois olla kestävämpi, mutta niitä taitais mennä aika paljon tuohon.

    VastaaPoista
  2. Ei löydy lisää otoksia tuolta illalta, mutta jos hetkeksi hurauttaisin kuva-arkistoon ja jotain muuta saisin esille...

    VastaaPoista

Kiitos sanoistasi, niitä on aina yhtä mukava lukea.