sunnuntai 30. syyskuuta 2012

Väriä ja lämpöä

Keltainen kauteni vaatii toimia. Lankavarastoni aisoissa pysyminen vaatii toimia. Keskeneräisten neuletöiden väheneminen vaatii toimia. Syksyn harmaus, vähenevä valo ja sade-tuhnu-päivät vaativat toimia, etteivät ankeuta.

Pieni rakas ratsastajani avusti sukkien esittelyssä



Olen niin tyytyväinen näihin! Lanka on mitä ihastuttavinta sekä väriltään, tuntuvuudeltaan (kashmir on ihan ykköstä!) että neulottavuudeltaan. Vuorokerroksin vahvistettu kantapää miellyttää silmää, sekä ranskalaisen kantapään muoto muutoinkin. Nämä on mulle juuri sopivat, ei yhtään lörpöt (ainakaan nyt uutena...).

Mutta, koska olisi ollut ihana käyttää kaikki tuo lanka näihin ja saada vieläkin pidemmät varret, niin haasteena itselle:

Lanka: Handu Kashmirsukkalanka,
80% merinovilla / 10% kashmir / 10% nylon, 

100 g = n. 400 m
Muistiinpanoja: 67 g, puikot Ø3,0 mm

3 kommenttia:

  1. On sulla Tingelstiina vaan ihan sukkamalli.

    Mä nappaan sulta kans tuon haasteen... ekassa sukkassa on nyt kärkikavennus valmis. Ja kovaa vauhtia edetään kohti kantapäätä. Vielä en uskaltanut samassa projektissa kokeilla kahden sukan yhtäaikaista kutomista. Mutta ehkäpä joku päivä sekin.

    Kiitos sulle ohjevinkistä.

    VastaaPoista
  2. Oho... jäi yks kirjain pois. Oli tarkoitus sanoa, että ihanA sukkamalli. Tai oikeestaan mallit. Sukat on ihanat. Ja niin on sukkien sisälläkin aika ihana malli :)

    VastaaPoista
  3. Ja eikös vaan ole tutun näköiset tohvelit rakkaalla neiti-mallilla ;).

    Me ollaan niin ajan hermolla tän itsensä haastamisen kanssa, viimesimmässä Modassa oli ohjeet sukkien tekoon kärjestä ylöspäin ja molemmat kerralla ;).

    VastaaPoista

Kiitos sanoistasi, niitä on aina yhtä mukava lukea.